O nama

Kragujexpress je osnovan 1987. u Kragujevcu kao prevoznička radnja, porodičnog karaktera i tu tradiciju uspešno nastavlja. Tako posluje sve do 1995. kada menja svoj oblik i postaje privredno društvo – D.O.O. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika u redovnom linijskom i vanlinijskom saobraćaju.

U letnjem periodu bavimo se prevozom putnika od Kragujevca do Crnogorskog primorja. Vanlinijski prevoz obavljamo kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Prepoznatljivi smo po kvalitetu autobusa, visokoj profesionalnosti i izuzetnom voznom osoblju obučenom za rad u turizmu. Sedište firme se nalazi u selu Opornica, udaljenom 5 km od centra Kragujevca. Raspolaže sopstvenim parking prostorom za kompletan vozni park, zatvorenom radionicom, kao i dispečerskim centrom.

Naša vozila ste mogli videti u svim delovima Evrope u poslednjih nekoliko godina. Preduzeće ubrzano radi na poboljšanju kvaliteta vodeći računa da poslovanje bude usklađeno sa svim evropskim standardima o kvalitetu i bezbednosti u saobraćaju, a kroz konstantno obnavljanje voznog parka, trudeći se da zadovojstvo putnika bude naš krajnji cilj.

Poslovna etika i politika

U izjavi datoj časopisu “Vreme” iz 2007. godine, Reuf Babajić je, analizirajući stanje u privredi, dao izjavu koja ujedno i predstavlja moto kojim se preduzeće uvek rukovodilo:

“Ne radi čovek sve za novac. Ko radi samo zbog novca, kada prođu godine, biće gubitnik. Ne zasniva se sve na milionima i milijardama, treba nešto i da se voli.”

Koristimo priliku te se svim putnicima i poslovnim partnerima zahvaljujemo na ukazanom poverenju uz obećanje, da ćemo se u godinama koje dolaze, truditi da Vaša očekivanja prevaziđemo.

Putuj i uživaj